20 juli: ‘Vier de Zomer, Dans in Verbinding’

20 juli: ‘Vier de Zomer, Dans in Verbinding’

 Dinsdagavond gaan we dansen met het thema ‘Verbinding’: warme verbindingen met een ander, met anderen, een groep, of je gezin, familie, eigenlijk met alles en iedereen op deze aarde. Een verbinding van warme vriendschap, liefde met kleine en grote letter L, vanuit compassie en respect voor het eigene van alles wat leeft. En het besef dat we daar met ons allen zorg voor mogen dragen zodat het tot in lengte van dagen kan blijven bestaan.

Hopelijk kom je op deze aarde ook wel eens iemand tegen die om jou geeft, jou wil steunen en een eindje -of een heel lang stuk- met je mee wil lopen. Puur om wie jij bent, niet eens om wat je kan of wat je bezit. Zo iemand ziet de liefde in jou en wil die met jou delen in kameraadschap,  gelijkwaardigheid, respect, waardering.

Dit is waar biodanza jou toe uitnodigt, en om vooroordelen of nare herinneringen uit het verleden los te laten en de ander te zien voor wie die werkelijk is. Een open, mooi mens, kwetsbaar en krachtig tegelijk. Als jij jezelf daarvoor durft te openen is dat wellicht een heel bijzondere ervaring.

Om zo’n verbindingen te voelen, van jou naar anderen en van anderen naar jou en daar dan mee te dansen, daar nodig ik je dinsdagavond voor uit.

Dinsdag is de laatste les voor de vakantie, na de les vier ik met de groep mijn afstuderen als docent biodanza. Je kunt je daarom voor deze ene les niet meer aanmelden. We gaan verder met de Zomercursus ‘Vier de Zomer, Dans het Leven’ op 7 september dan ben je weer van harte welkom!

Alle lesthema’s, nieuwe berichten, filmpjes, muziek, nieuws en tips die met het thema te maken hebben kun je ook vinden op mijn > Facebookpagina > Neem gerust eens een kijkje!