4 febr: Introductie-dansfeest!

4 febr: Groep open met introductie-dansfeest!

VitaBiodanza is een prima middel om te voorkomen dat je in een winterdip terecht komt. Wat je daarvoor nodig hebt is lichaamsbeweging, fijne contacten en gelukshormonen: je vindt het allemaal bij VitaBiodanza!

En vooral heel leuk om te doen want je hoeft er niet bij na te denken. Uit je hoofd, in je lijf, genieten en uitdrukken van wat de muziek met je doet.

We hebben een leuke groep waar nog plaats is voor jou!
In februari gaat de groep weer open en starten we met het maandthema Vitaliteit. De oefeningen richting zich op het versterken van jouw levenskracht, levensvreugde en zelfvertrouwen. Om zo jouw grenzen beter aan te kunnen geven en ruimte voor jezelf in te nemen om jouw leven te vieren!

Kom je op 4 februari naar het introductie-dansfeest om kennis te maken met VitaBiodanza en onze groep? Je krijgt een korte inleiding over biodanza, een mooie les met heerlijke muziek en na afloop hapjes en drankjes.

Tijd: van 19u tot 22u.
Kosten: aan de kassa €17,50. Bij vooraf betalen: €15,- (overmaken op NL97INGB0001910920 tnv MJJ Meijs o.v.v. je naam).

INTRODUCTIEKORTING: ben je na deze avond enthousiast geworden? Kom voor €10,- meer (2 losse lessen normaal €32,-) nog 2 keer dansen op 11 en 18 februari!

Meer weten en aanmelden (graag vooraf)? Kijk op https://vitabiodanza.nl/aanmelden/, mail: of 06-208 26 410

Je bent van harte welkom, tot dan(s)!

Marie-José Meijs