20 aug: ‘DansFeest’

20 augustus: Start nieuwe dansseizoen: ‘DansFeest: Dans om te Leven’!

Als je beweegt, voel je vaak pas dat je écht leeft. Je hart klopt steviger, je bloedsomloop stroomt sneller en je spieren spannen zich aan.

Datzelfde kan gebeuren als je muziek hoort die je mooi of leuk vindt. Je lichaam begin vanzelf mee te bewegen en je hart gaat sneller kloppen zeker als het muziek is die je emotioneel raakt. Of misschien juist langzamer als het ontspannende muziek is. En je krijgt er meer energie van.

Kun je je voorstellen wat muziek én bewegen met je doet? Dansen noemen we dat, en daarom doen de meeste mensen het ook zo graag! Er gebeurt wat met je op lichamelijk, emotioneel, mentaal en sociaal gebied. Je wordt er niet alleen een gezonder, ook een blijer mens van.

Dinsdagavond gaan we onszelf en elkaar na de zomerstop in de NIEUWE DANSRUIMTE weer ontmoeten en ook de nieuwe mensen in de groep verwelkomen. We beginnen met een korte inleiding over biodanza. Daarna gaan we heerlijk bewegen op muziek. Na afloop zijn er hapjes en drankjes. Ik nodig je uit!

Tijd: van 19u tot 22u.

Kosten: aan de kassa €17,50. Bij vooraf betalen: €15,- (overmaken op NL97INGB0001910920 tnv MJJ Meijs o.v.v. je naam).

Introductiekorting: ben je na deze avond enthousiast geworden? Kom voor €10,- meer nog 2 keer dansen! In onze wekelijkse groep zijn nog plekken vrij!

 

Alle thema’s van de lessen kun je vinden op mijn Facebookpagina: https://www.facebook.com/vitabiodanza/  met nog andere berichten, filmpjes, nieuws en tips die met het thema te maken hebben.