2 april: ‘Een nieuw begin: Lentekriebels’

‘Een nieuw begin: Lentekriebels’ is het lesthema van 2 april.

Lentekriebels is het pure leven dat je terug naar jouw kracht wil brengen met de uitnodiging om te gaan staan voor het Leven. Vanuit de dood van de winter naar de wedergeboorte van het leven in de lente. Een nieuw begin. Lichte lentekriebels dagen je uit om in beweging te komen, uit je comfortzone te stappen en te gaan leven. Vertrouw er op dat er dan ook voor jou mooie dingen op je wachten.

Om vertrouwen te hebben is het de kunst om je angsten los te laten. Volhouden en doorzetten zijn tekenen van enorme kracht. Maar soms is een nog grotere kracht nodig om te durven loslaten. Als je vlak voor een grote sprong in het diepe staat, krijg je toch ook wat kriebeltjes in je maag? Dat hoort erbij.

En voel je lentekriebels op je rug? Misschien beginnen er wel vlindervleugels te groeien! Klaar om de lente in te fladderen? Daar nodig ik je dinsdagavond voor uit!

Alle lesthema’s kun je ook vinden op mijn Facebookpagina: https://www.facebook.com/vitabiodanza/  met nog andere berichten, filmpjes, nieuws en tips die met het thema te maken hebben.