19 mei: Thuisdanza: ‘Dansen met Levensvraag 2: Wat wil je doen?’

Dinsdagavond dansen we met de 2e Essentiële Levensvraag van Biodanza: Wat wil je doen?

Wat jij op dit moment in je leven aan het doen bent, geeft dat jou energie? Dan draagt het bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling, laat het jouw kwaliteiten tot bloei komen, krijg je er een goed gevoel bij. Of het maakt je kleiner, beschadigt jou misschien zelfs. Het vreet energie, het dient jouw doelen niet.

Wat betekent deze corona crisis voor de toekomst voor mij, voor jou en voor ons wat betreft biodanza? Ik geef nu online lessen via Whatsapp, maar we missen de verbinding, het sámen doen, juist zoveel dansen en oefeningen hebben een meerwaarde als je dat met 2 of de hele groep doet. Wat dan wél, wat is er mogelijk binnen de beperkingen?

Mijn hart zegt: “Heb vertrouwen. Ook in deze uitdaging kun je groeien. Er zijn nog zó veel mogelijkheden voor biodanza die ten goede kunnen komen aan jouw groep, aan biodanza in Nederland, aan de wereld. Dóe het maar gewoon, spreek je creativiteit aan, stap over je angst en twijfel heen want zo kun je van waarde zijn voor de hele mensheid”.

Hier word ik weer vrolijk van, omdat het aansluit bij mijn zielsmissie!  

Zo kan ik mijzelf verwerkelijken en ga ik stapje voor stapje richting mijn uiteindelijke bestemming. Biodanza helpt daarbij met alle oefeningen, muziek en dansen. En hopelijk jou ook! Daar nodig ik je dinsdagavond voor uit.

  • NB: Deze les is bedoeld om met de vaste groepsleden te bewegen en te dansen op muziek, ieder in ons eigen huis. Op hetzelfde tijdstip, zodat we ons toch verbonden blijven  voelen met elkaar. Het is nadrukkelijk niet bedoeld als een biodanza les, omdat we niet fysiek met elkaar dansen en juist de ervaringen van ontmoetingen bij biodanza zo belangrijk zijn. Mocht jij al biodanza ervaring hebben, dat nodig ik je van harte uit om mee te doen! Meld je even aan via 06-20826410, of https://vitabiodanza.nl/aanmelden/ .

Alle lesthema’s kun je ook vinden op mijn Facebookpagina: met nog andere berichten, filmpjes, nieuws en tips die met het thema te maken hebben.