19 maart: ‘Een nieuw begin: Lentezon’

‘Een nieuw begin: Lentezon’ is het lesthema van 19 maart.

Morgenavond vindt er een belangrijke gebeurtenis plaats. Het is morgen, 20 maart, de dag van de Lente-equinox. Dat betekent dat de dag en de nacht even lang zijn. Zon en maan zijn in eenheid  met elkaar in evenwicht waarbij geen van beiden wordt uitgesloten.

Veel mensen zijn bang voor het donkere en kiezen alleen voor de zon. Maar als de zon verduisterd wordt door wolken is de zon niet weg. Als je vertrouwt op je kracht kun je in je eigen donkere wereld nieuwe ervaringen opdoen en er datgene vinden wat voor jou zo kostbaar is, van waarde is. En dat weer meenemen naar het licht van de zon.

Welke verandering, vernieuwing heeft jouw leven nodig? Waaraan wil jij beginnen, als zaadje in de lente? Laten we in onszelf en in de wereld zaden planten van vrede en vrijheid en deze verspreiden met de energie van de liefde zodat ze tot bloei kunnen komen. Daar nodig ik je dinsdagavond voor uit!

 

Alle lesthema’s kun je ook vinden op mijn Facebookpagina: https://www.facebook.com/vitabiodanza/  met nog andere berichten, filmpjes, nieuws en tips die met het thema te maken hebben.