19 febr: ‘Verbinding met het Licht in de Ander’

Op 19 februari dansen we met ‘Verbinding met het Licht in de Ander’.

Iedereen heeft Licht in zichzelf. Straal het uit op jouw eigen unieke manier!  Want soms komen er beproevingen in ons leven waar we in de duisternis ons echte doel in ons leven vergeten. Het is een risico dat je dan de verbinding met jouw licht kwijt raakt.

Net als een zaadje dat wacht in het donker, tot het licht komt en het tot groei en bloei kan komen. Precies op het juiste moment komt het boven de grond en laat het zijn mooie kwaliteiten zien. Zo is dat ook voor ons, precies op het goede moment komt datgene of diegene op ons pad waardoor we kunnen groeien en bloeien en ons licht aan anderen kunnen laten zien.

Iedereen doet dat op zijn of haar eigen tempo en gaat zijn of haar eigen weg. Het is jouw proces, een reis naar jouw onbewuste, op weg naar jouw bewustzijn en jouw eigen-wijsheid.

Biodanza wil jou daar in ondersteunen met een aantal oefeningen en dansen, om jou uit te nodigen jouw licht in jezelf wakker te maken, en jouw innerlijke zon te laten schijnen juist ook naar anderen waaromheen het duister is. Zodat ook zij kunnen genieten van jouw licht. Daar nodig ik je dinsdagavond voor uit.

Alle lesthema’s kun je ook vinden op mijn Facebookpagina: https://www.facebook.com/vitabiodanza/  met nog andere berichten, filmpjes, nieuws en tips die met het thema te maken hebben.