18 sept: ‘Dans met de Kracht van Verandering’

VitaBiodanza thema 18 september: ‘Dans met de Kracht van Verandering’

Om werkelijk te veranderen heb je kracht nodig om het oude los te laten, dat wat jou niet meer dient, het verleden. Kracht om te verzamelen wat jou wél nog voedt voor de toekomst. En kracht om in het hier-en-nu jouw nieuwe koers te vinden in de richting waarheen jij wil veranderen.
 
De natuur helpt ons daarbij als voorbeeld. Daarom heb ik precies deze week het thema Verandering gekozen, want volgende week zaterdag verandert het zomerseizoen naar de herfst. Het ritme van de seizoenen geeft de natuur de kracht om alles wat oud is en niet meer dient voor het Leven, los te laten.
 
Als je vanuit jouw levenswijsheid verandering kunt zien als een kans, uitdaging, avontuur, een mogelijkheid om gekke of leuke situaties, misschien wel wonderen mee te maken, dan ben je in staat jezelf de vrijheid te geven om die verandering toe te laten.
 
Verandering geeft je de kracht om te worden wie je in wezen al bent. Ik nodig jullie dinsdagavond daar voor uit.
 
Van harte welkom!
Marie-José Meijs
06-20826410

Alle lesthema’s kun je ook vinden op mijn  Facebookpagina: https://www.facebook.com/vitabiodanza/  met nog andere berichten, filmpjes, nieuws en tips die met het thema te maken hebben.