18 juni: ‘Vier de Overvloed van het Licht’

 ‘Vier de Overvloed van het Licht’ is het lesthema van 18 juni.

In de zomer is het licht het meest helder. Maar niet alleen van de zon. Het vollemaanlicht helpt om datgene wat in het donker is, te belichten waardoor je het beter kunt zien. Het nodigt uit om naar binnen te gaan, naar het donker binnenin je en je te verbinden met je innerlijke licht.

In de Lichtheid van het bestaan dat je zo voor jezelf schept, hoef je alles niet zo serieus te nemen en kun je je leven licht opvatten. Laat jouw speelsheid en jouw vrolijkheid toe. Geniet van waar je in het moment mee in contact bent. Het hart heeft niet veel nodig. Verbind je met je gevoel in plaats van met je hoofd en handel van daaruit.

Verbind je met overvloed en het gevoel dat alles wat jij nodig hebt, er al is. Soms manifesteert de overvloed zich dan al voordat je het gewenst hebt… ik nodig je dinsdagavond uit om daar mee te dansen.

Alle lesthema’s kun je ook vinden op mijn Facebookpagina: https://www.facebook.com/vitabiodanza/  met nog andere berichten, filmpjes, nieuws en tips die met het thema te maken hebben.