18 juli: extra dansavond!

18 juli: VitaBiodanza dansavond ‘Zomer-Feest van het Leven’

Juist in de zomer barst het leven los. In alle kleuren van de regenboog zien we de overvloed in de natuur, alles gonst en zingt en fluit van het leven.
Biodanza nodigt je uit om dat feest mee te vieren. Bio-danza, de dans van het Leven, jóuw leven, hoe wil jij dat dansen? Uitbundig, vol energie naar buiten of misschien wat rustiger om bij jezelf terug te komen? Het is mooi als je daar balans in kunt vinden door in verbinding te zijn met jezelf en van daaruit in verbinding te gaan met een ander, met de wereld, met het Leven. 
pp
VitaBiodanza nodigt je uit om uit je hoofd te komen en het leven te ervaren, te voelen hoe dat voor je is. In vertrouwen dat het leven jou precies brengt wat jij nodig hebt al is dat misschien niet wat je eigenlijk wou. Geloof je genoeg in jezelf en jouw kwaliteiten om de moed te hebben om die uitdagingen aan te gaan? Ik nodig je uit om jouw prachtige eigenschappen, jouw mooie zelf naar buiten te brengen en met elkaar woensdagavond het feest van ons leven te vieren!
pp
Samen het feest van het Leven dansen, vreugde en plezier met elkaar delen en genieten van wat deze zomeravond ons zal brengen. Doe je mee?  Vrij dansen op wereldmuziek, zonder aangeleerde pasjes. Iedereen die van dansen houdt, met en zonder biodanza ervaring, is van harte welkom!
pp
Vind je het leuk om samen met je vriend(-inn)en te komen? Gedeelde (dans-)vreugde is dubbele vreugde!
pp
Ik verheug me erop om jullie te ontmoeten!
pp
Warme dansgroet, Marie-José Meijs
pp
Datum: woensdag 18 juli
Tijd: inloop vanaf 19.30u, start om 20u tot uiterlijk 22u, daarna ben je van harte uitgenodigd voor een drankje, thee of koffie aan de bar.
 pp
Locatie: Zalencentrum De Oase, Bachstraat 51 6137 RX Sittard
pp
Entreeprijs: €17,50 inclusief 1 consumptiebon.

Aanmelden: via het > contactformulier > op deze website, mijn > VitaBiodanza Facebook pagina > of kom gewoon langs, de deur blijft open tot 20u.

Info: of 06-208 26 410