18 febr: ‘Vitaliteit=Levenslust’

Met ‘Vitaliteit = Levenslust’ dansen we op 18 februari.

NB: 18 februari is de LAATSTE KANS voor mensen die nog GEEN biodanza ervaring hebben, om in te stromen in de groep. Daarna gaat de groep weer dicht tot na de zomervakantie!! (Mensen die wél ervaring hebben kunnen altijd instromen.)

Vitaliteit is een voorwaarde om te kunnen leven. Vitaliteit is actie, beweging, levensenergie. Maar als de actie altijd maar doorgaat, raakt de energie uitgeput.  

Daarom is het belangrijk dat we goed verbonden zijn met wat ons lichaam nodig heeft, dat we zuinig zijn op onze energie en op tijd terugschakelen zodat we kunnen herstellen en nieuwe energie opdoen.

Als je goed in je vel zit, vitaal bent, heb je genoeg energie om datgene te doen wat belangrijk voor je is, of waar je naar toe wil met je leven. Als je dat lukt, kun je de vreugde voelen van te leven. Jouw levenslust delen met anderen en met de wereld om je heen. Daar nodig ik je dinsdagavond voor uit!  

Alle lesthema’s kun je ook vinden op mijn Facebookpagina met nog andere berichten, filmpjes, nieuws en tips die met het thema te maken hebben.