17 sept: ‘Vitaliteit en Zelfvertrouwen’

‘Vitaliteit en Zelfvertrouwen’ is het lesthema van 17 september.

Op 17 september is het thema Vitaliteit en Zelfvertrouwen. Vitaliteit, in je kracht staan, met jezelf verbonden zijn. Dat is mogelijk als je een goed beeld hebt van jezelf over wie je bent, welke mooie kwaliteiten je allemaal hebt.

Zelfvertrouwen is je levend voelen, actie durven nemen, erop vertrouwen dat datgene wat jij doet, goed is voor jouw groei en persoonlijke ontwikkeling. Zodat jij jouw grenzen daarom af en toe een beetje durft op te rekken. In je eentje, of met behulp van anderen.

Biodanza nodigt je daarin op een lichte, zachte manier uit om af te dalen in jezelf, stapje voor stapje, en te ont-dekken waar nog groei mogelijk is. Om eens te onderzoeken of je jezelf daarin wellicht een nieuwe ervaring kunt geven.

Durf je te laten zien: ‘Ik ben wie ik ben’ en jouw vitaliteit open tot uitdrukking te brengen? Daar nodig ik je dinsdagavond voor uit.

 

Alle thema’s van de lessen kun je vinden op mijn Facebookpagina: https://www.facebook.com/vitabiodanza/  met nog andere berichten, filmpjes, nieuws en tips die met het thema te maken hebben.