16 apr: ‘Een nieuw begin: Lentefeest’

Op 16 april vieren we in de dans: ‘Een nieuw begin: Lentefeest’!

Als in de lente alle 4 de elementen (water, aarde, vuur en lucht) er voldoende zijn en met elkaar samenwerken om groei en bloei voor te bereiden, viert Moeder Aarde het feest van uitbundigheid, overvloed en een uitbarsting van lentekleuren. Dan wordt die vreugde gedeeld met alles wat leeft.

Het nieuwe begin van de lente nodigt jou uit om in vreugde te vieren wat jij tot nu toe hebt bereikt. Kijk maar eens wat een mooie mens jij bent geworden, je mag genieten van jezelf!

Zo’n feestje vier je niet alleen met jezelf: gedeelde vreugde is dubbele vreugde. Zo kun je de overvloed van prachtige kwaliteiten die jij in je hebt, delen met anderen. En hoe doe je dat, feesten? In zwart-wit-grijs of in de bonte kleuren en het licht van de lente? Biodanza nodigt je uit om te kijken naar jouw licht en prachtige kleuren en jouw feestje te vieren. Vier je mee? Daar nodig ik je dinsdagavond voor uit.

Wil je eens proeven van Biodanza? Kom dan aanstaande zondagmiddag voor maar 10 euro kennismaken en ervaren wat biodanza met je doet. Lezing, workshop, koffie met vlaai: je bent van harte welkom!

Alle lesthema’s kun je ook vinden op mijn Facebookpagina: https://www.facebook.com/vitabiodanza/  met nog andere berichten, filmpjes, nieuws en tips die met het thema te maken hebben.