15 jan: ‘Samen op Weg naar Levenskracht’

Levenskracht zit in ons onderbewustzijn. Dat wil ons een goede stemming geven want dan voelen we ons vitaal. En daar hebben we een aantal mooie ingangen voor. Bijvoorbeeld via lekker eten, lachen, vrolijkheid, spelen, dansen, strelingen, verbinding met de natuur, massages:  alles dat te maken heeft met genieten.

Heel veel vitaliserende oefeningen bij Vitabiodanza zijn er daarom op gericht je een positief gevoel te geven. Bijvoorbeeld via de ritmische dansen, de spelletjes om plezier te hebben met elkaar, samen te zingen, samen te lopen, of de oefeningen van vloeiendheid die zorgen voor harmonie en ontspanning.

Het geeft je een sensatie van levenskracht na een stevige ritmische dans of een spelletje: je voelt je energie, je lijf, je bent levend, vrolijk! Vitale gevoelens die je motiveren om te leven, daar nodig ik je dinsdagavond voor uit!

Alle lesthema’s kun je ook vinden op mijn Facebookpagina: https://www.facebook.com/vitabiodanza/  met nog andere berichten, filmpjes, nieuws en tips die met het thema te maken hebben.