15 jan: ‘Dans het nieuwe jaar in met jouw Eigen-Wijsheid’

Les twee van 4 binnen het maandthema ‘Eigenheid’: ‘Dans het nieuwe jaar in met … jouw Eigen-Wijsheid’

Hoe zie jij jezelf? Wat is jouw zelfbeeld? Dat is een verzameling van alle beelden die je hebt over jezelf. Een soort innerlijke leidraad, in overeenstemming met jouw normen en waarden. En hoe meer die overeenstemming er is, hoe meer tevreden je over jezelf bent.

Dus het gaat er bij biodanza om, om contact te maken met die beelden, die ideeën over jezelf, jouw kern. Daar te ont-dekken wie jij ten diepste bent, jouw gedachten, gevoelens en behoeften, jouw kracht, jouw zachtheid. Aandacht voor jouw eigen-wijsheid.

Durf je alles wie en wat jij bent dan ook naar buiten te brengen in al jouw kwetsbaarheid? Net als een boom dat doet met de eerste tere blaadjes in de lente. Alles wie en wat jij bent in verbinding te brengen met jezelf, met een ander, met de wereld.

Als je zo in harmonie kunt zijn met jezelf, met innerlijke vrede, is het makkelijker om vanuit liefde voor jezelf beslissingen te nemen die voedend voor jou zijn. Keuzes die kloppen vanuit je gevoel, je intuïtie. En iedere keuze die je maakt die voor jou klopt, versterkt weer jouw eigenwaarde, jouw eigen-wijsheid.

Laten we heel eigen-wijs dansen maandagavond! 

Tot maandag, tot dan(s)! Marie-José

06-208 26 410

Alle lesthema’s kun je ook vinden op mijn Facebookpagina: https://www.facebook.com/vitabiodanza/  met nog andere berichten, filmpjes, tips en nieuws.