14 mei: ‘Vrijheid in Verbinding met de Ander’

 ‘Vrijheid in Verbinding met de Ander’ is het lesthema van 14 mei.

Dinsdagavond dansen we met het thema Vrijheid in Verbinding met de Ander. We zijn allemaal verbonden met elkaar en we communiceren met elkaar in die verbinding al miljoenen jaren op dezelfde manier. Niet met woorden maar met de wereldwijde taal van ons lichaam. Een glimlach, een knikje, een gebaar, een aanraking, het is de taal van de affectieve verbinding die we allemaal herkennen.

Biodanza nodigt jou uit om in het samenzijn en in de dans met een ander iets waardevols, jouw innerlijke rijkdommen te delen. Helemaal op jouw manier vanuit een warme verbinding met jezelf.

Veel van deze dansen en oefeningen roepen universele ervaringen op van harmonie, affectiviteit, contact op een respectvolle, afgestemde manier, expressie van jouzelf en verbinding met het leven op aarde. Ze drukken de essentie van menselijkheid uit in verbinding met een ander, waarbij ieder daar spontaan in alle vrijheid op zijn of haar eigen wijze uitdrukking aan mag geven. Daar nodig ik je dinsdagavond voor uit.

 

Alle lesthema’s kun je ook vinden op mijn Facebookpagina: https://www.facebook.com/vitabiodanza/  met nog andere berichten, filmpjes, nieuws en tips die met het thema te maken hebben.