13 okt: ‘Tijd voor Vitaliteit’

13 okt: ‘Tijd voor Vitaliteit’

Een nieuw VitaBiodanza maandthema in oktober: Vitaliteit. Met als lesthema van 13 oktober:  ‘Tijd voor Vitaliteit’   

Onze vitaliteit is de afgelopen maanden onder druk komen te staan, omdat we nu al een hele tijd met stress, spanning en angst leven. Het is niet meer veilig in onze omgeving en bij de mensen om ons heen. Ons oerbrein reageert daar op door stresshormonen aan te maken die helaas op de langere duur ons immuunsysteem aantasten.

Wat kun je hier tegen doen? Goed gaan ademen en rustgevende oefeningen doen. Daarmee geef je je oerbrein het signaal: het is veilig. Dan kan je lichaam gaan ontspannen, uitrusten en herstellen, en wordt je vitaliteit en immuun systeem versterkt. Ons oerbrein is hier heel blij mee en we voelen ons weer vitaal en opgefrist als we gedanst hebben.  

Dus vanavond: tijd voor vitaliteit. Ik nodig je uit om te ontdekken wat jou voedt, in plaats van wat jou beschadigt. Om uit je angst te stappen en in het vertrouwen te stappen dat jij de juiste keuzes kunt maken voor wat jij nodig hebt. Daar nodig ik jou dinsdagavond voor uit.

Alle lesthema’s, nieuwe berichten, filmpjes, muziek, nieuws en tips die met het thema te maken hebben kun je ook vinden op mijn Facebookpagina en op > mijn website >. Neem gerust eens een kijkje!