12 mei: Thuisdanza: ‘Dansen met Levensvraag 1: Waar wil je zijn?’

Bij biodanza gaat het onder andere over De 3 Essentiële Levensvragen:

Ze gaan over wat jou ondersteunt en voedt en waar jij van groeit. En wat jou onderdrukt, kleiner maakt of beschadigt. Om jou uit te nodigen daar antwoord op te vinden, dansen we op 12 mei op allerlei manieren met de eerste levensvraag: ‘Waar wil ik zijn?’

Welke omgeving past bij jou en waar ben je graag wat betreft wonen, werken en vrije tijd? Hoe merk je of het jou voedt of beschadigt?  

We leven met 7 miljard mensen op 1 kleine planeet Aarde waarop nog veel meer leven is, waar we van afhankelijk zijn en dat afhankelijk is van ons. Een indiaans spreekwoord zegt: ‘We hebben de wereld te leen van onze kleinkinderen’. Laten we er daarom goed voor zorgen. Zodat deze hele wereld een plek kan worden waar we allemaal graag zijn…. Daar nodig ik je dinsdagavond voor uit.

Marie-José Meijs

06-20826410

  • NB: Deze les is bedoeld om met de vaste groepsleden te bewegen en te dansen op muziek, ieder in ons eigen huis. Op hetzelfde tijdstip, zodat we ons toch verbonden blijven  voelen met elkaar. Het is nadrukkelijk niet bedoeld als een biodanza les, omdat we niet fysiek met elkaar dansen en juist de ervaringen van ontmoetingen bij biodanza zo belangrijk zijn. Mocht jij al biodanza ervaring hebben, dat nodig ik je van harte uit om mee te doen! Meld je even aan via 06-20826410, of https://vitabiodanza.nl/aanmelden/ .

Alle lesthema’s kun je ook vinden op mijn Facebookpagina: met nog andere berichten, filmpjes, nieuws en tips die met het thema te maken hebben.