11 sept: ‘Dans met de Kracht van Moed’

De tweede les  op 11 september in het maandthema ‘Kracht’: ‘Dans met de Kracht van Moed’.

Voor mij staat moed voor je impuls volgen om te veranderen in iets anders dan wat je was, met kracht dwars door alle tegenslagen heen, om uiteindelijk je bestemming te bereiken. Pas als je je verlangen herkent naar iets anders dan wat je nu hebt, een werkelijk diep verlangen, is je moed ook krachtig genoeg om jou daar naartoe te brengen.

Ga voor wat voor jou voedend is, op jouw unieke manier. Dan kom je uiteindelijk uit bij jouw licht en bij wie je in wezen wil zijn.

Moed is de bereidheid om alles wat je weet en hebt, op te geven en weer helemaal puur te zijn om zo bij je eigen schoonheid uit te komen. Daar ontdek je misschien wel onverwachte talenten die je nooit had ontdekt als je jouw eigen grenzen niet had overschreden.

Heb je de moed om door de poort naar je innerlijke kracht te gaan, op weg naar jouw toekomst? Ik nodig je uit om dinsdagavond (dans-)passen te zetten voor jouw reis.

 

Marie-José Meijs

06-20826410

Alle lesthema’s kun je ook vinden op mijn Facebookpagina: https://www.facebook.com/vitabiodanza/  met nog andere berichten, filmpjes, nieuws en tips die met het thema te maken hebben.