11 dec: ‘Dansen in Dankbaarheid naar de Ander’

Dan gaan we dansen met alle liefde, tederheid, aandacht en zorg die jij van anderen hebt ontvangen tot nu toe. Dat heeft jou een emotionele rijkdom gegeven die je in dankbaarheid en overgave mag ontvangen en weer verder geven, de wereld in. Deze kadootjes die jou hebben gemaakt tot wie jij bent op dit moment, kosten niks en zijn onbetaalbaar.

Want anderen houden jou vaak een spiegel voor, in alle liefde als je dat zo wil zien al voelt dat niet altijd zo, het kan soms ook kwetsend zijn. Toch is het altijd voor jou weer een kans om een stukje verder te groeien. Kun, durf, wil je ook dat van een ander in dankbaarheid aannemen?

Ben jij in staat om jouw mooiste kwaliteiten aan een ander te geven vanuit jouw overvloed, jouw rijkdom, zonder dat je iets terug wil krijgen? Gewoon omdat je wil geven, vanuit liefde, in dankbaarheid dat die ander er is in je leven? Afstemming, respect, begrip naar een ander is zo belangrijk. Dan kunnen we in liefde en zachtheid een ander ontmoeten. Daar nodig ik jullie dinsdagavond voor uit.

 

Alle lesthema’s kun je ook vinden op mijn Facebookpagina: https://www.facebook.com/vitabiodanza/  met nog andere berichten, filmpjes, nieuws en tips die met het thema te maken hebben.