11 aug: ‘Aandacht voor de Ander’

11 aug: ‘Aandacht voor de Ander’

Als je goed verbonden bent met jezelf kun je aandacht geven aan de ander waarbij je jezelf niet kwijt raakt. Dat vraagt van jou luisteren, begrip hebben voor de ander, respect voor die mens aan de andere kant. Zo kun je elkaar ontmoeten op een manier waar je allebei “ja” tegen kunt zeggen.

Dat hoeft niet altijd in heel serieuze gesprekken. Dat kan ook op een vrolijke, luchtige manier waarin je samen plezier hebt, dingen doet, bezig bent, danst met elkaar.

Aandacht voor de ander laat de ander groeien in gezien worden, erkend, geaccepteerd, gewaardeerd, bevestigd worden. Daarmee geef jij de boodschap: jij bent helemaal goed zoals jij bent. Voor sommigen is dat een nieuwe ervaring. Hoe mooi is het als jij door jouw aandacht voor de ander zo’n prachtig geschenk kunt geven. Daar nodig ik je dinsdagavond voor uit.

Alle lesthema’s kun je ook vinden op mijn > Facebookpagina > met nog andere berichten, filmpjes, nieuws en tips die met het thema te maken hebben.

Vanaf 4 augustus is de VitaBiodanza groep in Sittard weer open voor nieuwe deelnemers. We zijn begonnen met de zomercursus van 10 lessen ‘La Dolce VitaBiodanza’. Kom je mee dansen? Meld je voor 3 proeflessen voor €35,- (normaal €51,-) of voor de hele cursus van 10 lessen voor €150,- (normaal €170,-) aan via https://vitabiodanza.nl/aanmelden/ Je bent van harte welkom, tot dan(s)!

Wil je ook biodanza doen en woon je niet in (de omgeving van) Sittard? Kijk op de site van de > VBN (Vereniging Biodanza Nederland) > voor een docent of groep bij jou in de buurt!