10 sept: ‘Vitaliteit en Grenzen’

Op 10 september dansen we met: ‘Vitaliteit en Grenzen’.

Het kan zijn dat je lichaam af en toe aangeeft dat er in al jouw vitaliteit een grens in bereikt in wat je allemaal aan het doen, denken of voelen bent. Om die signalen goed op te kunnen pikken is het mooi als je goed verbonden bent met je centrum, om een keuze te maken in wat je op dat moment nodig hebt.

Hoe is het voor jou om je grenzen te onderzoeken of op te rekken en te ervaren wat dat met je doet? Of wat er met jou gebeurt als een ander zijn of haar grens naar jou toe aangeeft?

Je mag jezelf beschermen en toch open blijven in je hart. En dat maakt je ook kwetsbaar. Tja, leef je dan in angst of in het vertrouwen dat datgene wat in je leven gebeurt, toch een reden heeft namelijk om jou te laten groeien?

Soms word je door het leven of door Biodanza uitgedaagd uit je comfort zone te stappen. Stap in je stretch zone, verras jezelf eens door eens iets anders, iets geks, spontaans te doen. Wie weet komen er heel mooie en nieuwe kwaliteiten naar buiten, daar nodig ik je dinsdagavond voor uit!

 

Alle thema’s van de lessen kun je vinden op mijn Facebookpagina: https://www.facebook.com/vitabiodanza/ met nog andere berichten, filmpjes, nieuws en tips die met het thema te maken hebben.