1 sept: ‘Genieten van Overvloed’

Maandthema van september: ‘Genieten’. Lesthema op 1 september: ‘Genieten van Overvloed’   

Deze maand gaan we dansen met het maandthema ‘Genieten’. Genieten heeft te maken met iets dat heel fijn is toelaten, binnen laten, helemaal in je opnemen, door je heen laten stromen. Genieten is ook de regie vanuit je hoofd loslaten en je gevoel de ruimte te geven. Even stilstaan bij wat er zich in jouw leven aan overvloed laat zien.

Als je durft te genieten van de overvloed in jouw leven geef je jezelf erkenning dat jij nog andere behoeften hebt dan alleen maar die van het hoofd. Behoefte aan plezier, aan ontspanning, aan vreugde.

Genieten van overvloed kun je ook met iemand anders of met meer mensen tegelijk. Genieten van eten en drinken, fijne vriendschap, muziek, dansen. Zeker als je jouw overvloed deelt vanuit liefdevol en bereidwillig geven zonder er iets van waarde voor terug te willen krijgen. Dinsdagavond nodig ik je uit om te dansen met genieten van de overvloed in jouw leven!

Alle lesthema’s kun je ook vinden op mijn Facebookpagina met nog andere berichten, filmpjes, nieuws en tips die met het thema te maken hebben.